Pressinbjudan från Svenska Föreningen för Falun Dafa

Torsdagen 15 maj kl 11:00 kommer vi att informera den kinesiska ambassaden i Sverige om de rättegångar som förbereds mot Kinas förre president Jiang Zemin, på grund av hans ansvar för förföljelsen av Falun Gong i Kina. Vi kommer att överlämna ett brev till ambassaden, läsa upp ett uttalande och finnas tillgängliga för frågor.

Vi kommer även att informera om situationen för den i Thailand frihetsberövade Pirjo Svensson, och uttala vårt stöd för hennes försvar av de mänskliga rättigheterna, och belysa att hennes gripande är ett resultat påtryckningar som Jiang Zemin och hans följeslagare i Kina utövar på Thailand och andra länder i sin förföljelse av Falun Gong.

Plats: Framför Kinesiska ambassaden i Stockholm, Lidovägen 8, Stockholm
Tid: 11 - 12:00
Välkomna!

Svenska Föreningen för Falun Dafa

AGERA NU

I FOKUS