Svenska folket vädjar om slut på förföljelsen av Falun Gong och organstölderna

2007-06-07 Individuellt stöd

Över 10 000 namnunderskrifter samlade under två veckor

Tiden efter det att Kinas statsbesök blev officiellt har Svenska Föreningen för Falun Dafa gjort en namninsamling till statsminister Fredrik Reinfeldt och den svenska regeringen. Petitionen har ett tydligt budskap, nämligen: Stoppa förföljelsen av Falun Gong och organstölderna i Kina. Listorna med 13 825 underskrifter lämnades in på regeringskansliet, torsdagen den 7:e juni.

Petitionen uppmanar Sveriges regering att i samband med det kinesiska statsbesöket fördöma det kinesiska kommunistpartiets förföljelse av Falun Gong, där tusentals utövare dött till följd av tortyr och annan missbehandling i fängelser och arbetsläger. Vi vill även att Sveriges regering verkar för att en oberoende undersökning beträffande organstölder i Kinas arbetsläger inleds.

Kanadensarna David Kilgour, f d departementschef och David Matas, MR-advokat, har publicerat en rapport om stöld av organ från levande Falun Gong-utövare. De drar slutsatsen att anklagelserna är sanna. "Detta är en form av ondska som vi inte har sett förut på den här planeten" sade David Matas. Läs om rapporten: http://organharvestinvestigation.net/.

Edward McMillan-Scott, vice talman i Europaparlamentet, har efter undersökningar i Kina också kommit fram till att organstölderna pågår.

Vi vädjar till Sveriges Regering att stå upp för de förföljda Falun Gong-utövarna i Kina.

Falun Gongs morgonövning i Stockholm:

I samband med statsbesöket från Kina har vi ett extra övningstillfälle i Kungsträdgården i Stockholm:

Plats: I närheten av Karls den XII:s staty
Tid: den 9 juni kl. 08.00-10.00

Ordinarie övningstillfälle:

Plats: Humlegården, bakom Kungliga biblioteket

Tid: söndagar kl. 09:40-12.00

…Visning av övningarna i Göteborg:

Vi kommer att kontinuerligt visa Falun Gongs övningar i Göteborg

Plats: Gustav Adolfs torg
Tid: den 9 juni kl 12-17

Kontaktpersoner:

Dan 070-2258898

Yi: 073-9980584

AGERA NU

I FOKUS