Ny plattform lanseras – i tider som saknar motstycke

2020-03-24 Documentaries

Vi offentliggör idag lanseringen av en ny plattform, tv.faluninfo.net. Där lyfts prisbelönta dokumentärer, filmer och videos fram, vilka vi tror kommer att vara informativa, fängslande och kanske även inspirerande, under nuvarande svåra tider.

Under 20 år har Falun Dafa Information Center arbetat med att sammanställa, verifiera, analysera och rapportera om brott mot mänskliga rättigheter i Kina. Vi fortsätter detta arbete för att tillförsäkra att information om enskilda fall och händelser kring offer för förföljelsen offentliggörs. Då världen emellertid ställts inför ett nytt hot, ”CCP-viruset”, har vår organisation sett över resurser och möjligheter för att se vad som är av störst värde för våra besökare på faluninfo.net, under denna speciella tid.

Vi hoppas att den nya plattformen kan bli engagerande och en användbar resurs, då många nu är begränsade till att vara i sina hem.

Vi önskar att du och dina nära och kära har det bra.

Vänliga hälsningar

Falun Dafa Information Center

AGERA NU

I FOKUS